Ženska in moška depilacija

Ženska in moška depilacija je začasno odstranjevanje motečih dlak z določenega dela telesa s postopkom, ki izkorenini koren dlake iz globine kože in tako postopoma zmanjšamo sam obseg dlak. Postopek izvajamo pri moških in ženskah. Glavna prednost postopka je tudi ta, da dlaka z rednim izvajanjem depilacije postaja tanjša in redkejša, učinek pa je dolgotrajnejši od drugih metod.

Za uspešno depilacijo je priporočeno da se 2-3 dni pred izvajanjem izogibate soncu, solariju ali savni. Dan pred izvajanjem depilacije si lahko naredite piling predela, na sam dan izvajanja postopka pa odsvetujemo uporabo mastne kreme ali olja, ker sicer depilacija ne bo učinkovita kot bi morala biti. V Lepotnem Studiu Amaia se izvaja depilacija rok, nog, obraza, depilacija prsi in hrbta ter bikini in brazilska depilacija. Postopek depilacije ne izvajamo v primeru ran ali odrgnin na koži, prisotnost modric, okužb, mozoljčkov, izpuščajev, pri krčnih žilah, preobčutljivi koži, kožnih znamenjih in bradavicah ter pred ali po obsevanju z UV žarki.

depilacija nog

Depilacija z voskom je najstarejši postopek, pri katerem se uporablja pretežno čebelji vosek. Vosek pred uporabo segrejemo in  ga z leseno lopatico nanesemo približno 3 cm na debelo na predel, ki ga želimo depilirati. Uporabljajo se voski od Starpil-a, ki vsebujejo 100% destilirano borovo smolo in čebelji vosek. Vosek se nanaša z roll-on–om in odstranjuje s trakovi.

depilacija pazduhe

Sprejem naročil

Mob. 040 835 644

E-mail: info@studio-amaia.si

Rezervacija termina

Dovolim, da uporabite moje podatke za namen priprave ponudbe, pogodbe in komunikacijo poslovnega sodelovanja. Prebral sem pogoje poslovanja in se z njimi strinjam.

Pogoje poslovanja si preberite tukaj.