Depilacija s sladkorno pasto je naravna depilacija odstranjevanja dlak, ker ne vsebuje kemikalij, vonjev ali barvil. Pasto ročno nanašamo v nasprotni smeri rasti dlak, odstranjujemo pa v smeri rasti. Na ta način ne pride do lomljenja dlak, zato dlako lepo odstranimo s korenino. Pasta se oprime samo dlake, hkrati pa odstrani tudi odmrle celice po koži, tako da deluje kot piling in kože ne draži. Sladkorno pasto po končanem tretmaju enostavno odstranimo s toplo vodo. Depilacija s sladkorno pasto ne odstranjuje zaščitnega sloja kože, zato je rdečica minimalna.

depilacija s sladkorno pasto

Depilacija s sladkorno pasto. Primerna je za občutljive predele, dlake pa odstrani že pri 3mm in tudi tiste vraščene. Poglavitna prednost depilacije s sladkorno pasto je, da je postopek manj boleč, popolnoma naraven ter primeren tudi za občutljivejše predele. Dlake ponovno zrastejo po šele po 20-30 dneh in takrat je dlaka tanjša, mehkejša ter redkejša. Po nekaj obiskih je poraščenost zmanjšana za 70 %, koža pa mehka in dolgotrajno gladka.

Depilacija s sladkorno pasto je osnovana na popolnoma naravni osnovi, zagotavlja manj bolečin ter ima dolgotrajnejši učinek!

Sprejem naročil

Mob. 040 835 644

E-mail: info@studio-amaia.si

Rezervacija termina

Dovolim, da uporabite moje podatke za namen priprave ponudbe, pogodbe in komunikacijo poslovnega sodelovanja. Prebral sem pogoje poslovanja in se z njimi strinjam.

Pogoje poslovanja si preberite tukaj.