Moška depilacija? Da! Zakaj pa ne. Tudi moški dandanes posegajo po različnih depilacijah pa naj bo to moška depilacija celih nog, rok, prsi, trebuha, hrbta, pazduh ali intimnih predelov. Večina moških v sodobnem času se odloča za vse vrste depilacij, ker želijo biti urejeni.

Razlogi, da je moška depilacija danes zanimiva so tudi drugi:

  • praktični razlogi (bodisi so športniki in dlake odstranjujejo, ker jih dlake pri potenju motijo),
  • zdravstveni razlogi, zaradi estetike in higiene.

Moška depilacija se lahko izvaja z voskom ali s sladkorno pasto. Depilacija za moške z voskom pri kateri uporabljajo trakove za odstranjevanje dlak in depilacija za moške s sladkorno pasto pri kateri pasto vodimo v roki in tako v pasti ostajajo populjene dlake. Rabljeno pasto nato odvržemo.

V lepotnem studiu Amaia se moška brazilska depilacija in ženska brazilska depilacija izvaja s sladkorno pasto, ker je bolj prijazna do intimnih predelov in predvsem manj boleča. Moška brazilska depilacija je podobna ženski: priporočljivo je, da so dlake dolge 3 mm, saj to omogoča, da izkoreninimo celotno dlako s korenom. Pri postopku se uporablja otroški puder ki kožo osuši in sladkorni pasti nudi lažji oprijem na koži.

Moška depilacija – postopek

Depilacija za moške se izvaja tako, da je oseba gola. Na začetku depilacije moški dobi brisačo s katero se pokrije in s katero si potem pomaga pri napenjanju kože. V kolikor koža ni povsem napeta lahko to privede do poškodb. Še posebej profesionalni moramo biti pri modah, saj je koža tanjša in občutljivejša. Moška brazilska depilacija zajema tudi področje zadnjice, tako da se dlake poberejo tudi pri anusu ali zadnjični odprtini. Moška depilacija  časovno traja malo dlje v primerjavi z žensko depilacijo, vendar pa je trajanje tretmaja odvisno od dlak, tipa kože in tudi praga bolečine stranke.

Moska depilacija - postopek

Moška depilacija s sladkorno pasto nima neprijetnega občutka ali bolečine po končani depilaciji, ker se koža po 15 minutah umiri. Pri občutljivi koži se pa še vseeno priporoča 24 urni počitek od športa oz. kakršnega koli draženja in izpostavljanja kože zunanjim dejavnikom. Depilacija za moške se ne izvaja v primeru ran ali odrgnin na koži, prisotnost modric, okužb, mozoljčkov, izpuščajev, pri krčnih žilah, preobčutljivi koži, kožnih znamenjih in bradavicah ter pred ali po obsevanju z UV žarki.

Sprejem naročil

Mob. 040 835 644

E-mail: info@studio-amaia.si

Rezervacija termina

Dovolim, da uporabite moje podatke za namen priprave ponudbe, pogodbe in komunikacijo poslovnega sodelovanja. Prebral sem pogoje poslovanja in se z njimi strinjam.

Pogoje poslovanja si preberite tukaj.