Kavitacija ali naravna liposukcija je najučinkovitejša ne invazivna in neboleča terapija brez stranskih učinkov, ki omogoča hitro, varno in učinkovito preoblikovanje telesa. Njen rezultat je hitrejše izginjanje trdovratnih maščobnih oblog in celulita. Posebej je namenjena za lokalno maščobo in celulit, kjer so rezultati najboljši in najlepše vidni in so tudi merljivi že po prvem obisku.

Kavitacija - poseg

Kavitacija uspešno pomaga pri odpravljanju maščobnih izboklin in posledično pripelje do pravilne oblike želenega dela telesa. Kavitacija omogoča koncentracijo energije na točno določeni globini v tkivu. To omogoča selektivno razbitje maščobnih celic v podkožju s pomočjo tresljajev. Površina kože, ožilje, živci in mišice ostanejo nedotaknjeni. Maščoba iz razbitih maščobnih celic (prej razbij membrano, ki veže maščobne celice) se v obliki trigliceridov izlije v medcelično tekočino, kjer se pod vplivom encimov razgradi v glicerol in proste maščobne kisline. Vodotopni glicerol prodre v krvni obtok in se porabi za energijo. Netopne proste maščobne kisline pa potujejo v jetra, kjer se razgradijo kot vsaka druga prosta maščobna kislina, vključno s tistimi iz hrane.

Gre torej za popolnoma naraven biološki proces, ki ga s pomočjo postopka segrevanja sprožimo in pospešimo izločanje maščobe. Tretmaji se priporočajo na 7-10 dni, poleg posega pa vam tudi svetujemo o zdravi prehrani in gibanju. Po vsaki terapiji je obvezna športna aktivnost, saj pri postopku kavitacije nastane določena količina limfnega bremena, ki se izloči skozi limfni sistem. Celoten postopek ne zajema posebne priprave. Po posegu je možna rdečica zaradi znatnega pritiska na kožo.

Kavitacija in kako do maksimalnih rezultatov preoblikovanja telesa?

Za doseganje maksimalnih rezultatov se priporoča vzporedna uporaba terapij za spodbuditev limfnega obtoka, kot je npr. strojna limfna drenaža – ta pospeši proces izločanja toksinov iz telesa in preprečuje zastoj medcelične tekočine. Za možne kombinacije in komplete tretmajev Vam svetujemo ob prvem obisku v Lepotnem studiu Amaia.

Kavitacija se odsvetuje vsem akutnim bolnikom, vsem ki imajo težave z ledvicami in jetri, sladkornim bolnikom, nosečnicam, srčnim bolnikom s spodbujevalnikom (pace-maker) ter tistim, ki imajo težave s strjevanjem krvi/koagulopatije (primer: hemofilija).

Napredna tehnologija nam omogoča preoblikovanje celotnega telesa: stegen, zadnjice, nadlahti, trebuha. V lepotnem studiu Amaia Vam nudimo individualno svetovanje in beležimo Vaš napredek kavitacij.

Sprejem naročil

Mob. 040 835 644

E-mail: info@studio-amaia.si

Rezervacija termina

Dovolim, da uporabite moje podatke za namen priprave ponudbe, pogodbe in komunikacijo poslovnega sodelovanja. Prebral sem pogoje poslovanja in se z njimi strinjam.

Pogoje poslovanja si preberite tukaj.