Manikura je profesionalna nega rok in nohtov ter odraz našega zdravja, zato ji v Lepotnem studiu Amaia posvečamo velik del našega časa. Noht je roževinast izrastek, ki izrašča iz nohtne korenine in varuje blazinico prstov na zgornji strani. Najpomembnejši sestavni del nohta so kompaktne zaroženele celice, ki vsebujejo beljakovino keratin – ta daje nohtu trdnost in prožnost.

V lepotnem studiu Amaia Vam nudimo strokoven pristop, ki naravnega nohta ne poškoduje, temveč ga ohranja zdravega in omogoča njegovo naravno rast. Manikura nohtov in rok je namenjena vsem moškim in ženskam, ki želijo obnoviti krhke nohte, jih zaščititi, preprečiti njihovo lomljenje ali poudariti naravno strukturo nohta. Priporočamo jo tudi vsem, ki pri svojem delu uporabljajo razkužila, veliko močijo in obremenjujejo roke in nohte, uporabljajo agresivna čistila ter gumijaste rokavice.

manikura

Naravna manikura nohtov in rok

Naravna manikura nohtov in rok v Lepotnem studiu Amaia zajema: odstranjevanje laka, oblikovanje nohtov glede na obliko rok, odstranitev, urejanje in negovanje obnohtne kožice, poliranje nohtov  z naravno nego, kristalnimi pilami ali polirno pilo. Na nohte in konice prstov nanesemo hranilno olje, naredimo masažo in nanesemo hidratantno kremo za zaščito rok ter nohtov. Po želji stranko tudi nalakiramo z barvo po želji. V salonu imamo na voljo široko barvno paleto različnih barvnih odtenkov. Pri svojem delu uporabljamo profesionalne linije in kakovostne izdelke.

Manikura nohtov in rok s permanentnim lakiranjem

Manikura nohtov in rok s permanentnim lakiranjem ali uporaba »gelish laka« je najnovejša tehnologija v Lepotnem studiu Amaia, ki odlično prekrije noht, zakrije vse nepravilnosti in naravni noht zaščiti pred zunanjimi dejavniki. Na površino nohta permanentni lak nanašamo s čopičem kot običajen lak, sušimo pa ga v LED lučki.

Sprejem naročil

Mob. 040 835 644

E-mail: info@studio-amaia.si

Rezervacija termina

Dovolim, da uporabite moje podatke za namen priprave ponudbe, pogodbe in komunikacijo poslovnega sodelovanja. Prebral sem pogoje poslovanja in se z njimi strinjam.

Pogoje poslovanja si preberite tukaj.