Nega obraza je potrebna, če želimo imeti bolj svež in zdrav videz kože. Koža obraza je vsakodnevno izpostavljena različnim vremenskim vplivom, vsakodnevnim izzivom, stresorjem in predstavlja zrcalo našega zdravja, dobrega počutja ter lepotnega ideala. Vsi si želimo  zdravo, lepo, sijočo kožo in zato je potrebna izbrana kakovostna nega obraza s profesionalnimi izdelki. Ti vsebujejo hranilne snovi za ohranjanje ravnovesja in mehkobe.

Nega obraza v našem studiu je profesionalno izvedena s sodobnimi tehnikami, individualnim posvečanjem glede na tip kože in s kakovostnimi profesionalnimi izdelki, ki kožo površinsko in globinsko očistijo ter odstranijo nečistoče, povrnejo koži vlažnost in pH ter delujejo pomlajevalno. Izjemnega pomena je profesionalno znanje o različnih pristopih k negi obraza glede na Vaš tip kože.

Nega obraza v Studiu Amaia za vse tipe kože

  • NORMALNA KOŽA (ozke pore, napet tonus, čista – potrebno kvalitetno čiščenje obraza in vzdrževanje vlage ter prekrvavljenosti)
  • MASTNA KOŽA (oljnat sijaj, razširjene pore, ki se zaradi povečanega izločanja loja mašijo, pogosto nečista koža, ki zahteva, da je nega obraza bolj pogosta, brez agresivnih substanc).
  • SUHA KOŽA (žleze lojnice pri suhi koži ne izločajo dovolj maščob, zato koži primanjkuje hranil in posledično prihaja do rdečice, pokanja žilic, luščenja kože, zato se priporoča nega obraza s hranilnimi učinkovinami, ki bodo kožo navlažile in vlago zadrževale).
  • ZRELA KOŽA (Nastajanje gubic in izguba vezne moči tkiva je naraven proces. Nega obraza, ki je pravilno zastavljena, skupaj z uporabo izdelkov za ohranjanje kolagena in keratina bistveno upočasnimo proces staranja).
  • OBČUTLJIVA KOŽA (se kaže kot posledica vremenskih vplivov, nepravilne uporabe kozmetičnih izdelkov, daje občutek napetosti in razdraženosti, zato moramo pri negi obraza občutljive kože nuditi pomirjajočo nego obraza brez uporabe parnih kopeli, da se stanje hranil v koži ponovno vzpostavi).
  • AKNASTA KOŽA (izrednega pomena kakovostno čiščenje kože s pomočjo medicinskih pripomočkov, saj se lahko v nasprotnem primeru stanje kože poslabša, zato se pri negi obraza aknaste kože poslužujemo globinskega Ultrasonic čiščenja).

Nega obraza - Studio Amaia

Nega obraza z ultrasonic globinskim čiščenjem

Ultrasonic globinsko čiščenje obraza je inovativna metoda, ki jo v Lepotnem studiu Amaia uporabljamo za odstranjevanja nečistoč (aken, ogrcev). Glavne prednosti postopka so, da le-ta poteka brez bolečin in brez rdečice. Med drugim tudi zoži pore, odstrani nečistoče in vse odmrle celice ter pripomore k hitrejši regeneraciji tkiva. Deluje na osnovi ultrazvočnega valovanja, ki nečistoče iz globine privabi na površje, zato so rezultati hitrejše vidni.

Pripravki, ki jih uporabljamo pri negi obraza so: kvalitetna čistilna mleka, tonik, piling, hranilne obloge in maske ter kreme s hranilnim ali vlažilnim učinkom.

Osnovna nega obraza v Lepotnem studiu Amaia tako zajema:

  • Površinsko čiščenje obraza,
  • odstranjevanje odmrlih kožnih celic, odpiranje kožnih por s paro, globinsko čiščenje,
  • oblikovanje obrvi, sproščujočo masažo obraza, vratu in dekolteja,
  • obrazno masko ter za konec hidratantno kremo.

Po koncu nege obraza stranki podamo napotke kako kožo neguje v domačem okolju in opravimo svetovanje glede kozmetičnih izdelkov.

Sprejem naročil

Mob. 040 835 644

E-mail: info@studio-amaia.si

Rezervacija termina

Dovolim, da uporabite moje podatke za namen priprave ponudbe, pogodbe in komunikacijo poslovnega sodelovanja. Prebral sem pogoje poslovanja in se z njimi strinjam.

Pogoje poslovanja si preberite tukaj.