KOZMETIKA AFRODITA je vodilna slovenska hiša lepote, ki jo je ustanovila Danica Zoran Mijošek. Vedno večje povpraševanje in navdušenje uporabnikov je spodbudilo organizacijo proizvodnje in kasneje odprtje kozmetike Afrodita D. O. O. Razvili so široko paleto izdelkov za nego obraza, telesa in las.

kozmetika afrodita

Afroditina kozmetika je učinkovita, izdelke odlikuje visoka in konstantna kakovost, vgrajujejo le preverjeno najboljše naravne aktivne sestavine ( 96,5%) ter vedno bolj izločajo ne-naravne primesi kot so parabeni, parafini, silikoni, vazelin, umetna barvila in sintetične dišave.

kozmetika afrodita - nega obraza

Ni testirana na živalih, odlično razmerje med ceno in kakovostjo, vredna zaupanja, inovativna in popolnoma prilagojena željam in potrebam uporabnikov.

Lepotni studio Amaia nudi Afroditine nege obraza glede na Vaš tip kože. Vsako stranko posebej obravnava in ji nudi kar njena koža potrebuje.

Sprejem naročil

Mob. 040 835 644

E-mail: info@studio-amaia.si

Rezervacija termina

Dovolim, da uporabite moje podatke za namen priprave ponudbe, pogodbe in komunikacijo poslovnega sodelovanja. Prebral sem pogoje poslovanja in se z njimi strinjam.

Pogoje poslovanja si preberite tukaj.