KOZMETIKA COMFORT ZONE je profesionalna SPA znamka, ki je bila ustanovljena v Parmi (Italija) leta 1996. Ustanovitelj znamke je Dr. Davide Bollati, po izobrazbi farmacevt in kemik. Leta 2014 je podjetje prejelo certifikat >>B corporation<<, ki ga podeljuje neprofitna organizacija B Lab podjetjem, ki izpolnjujejo določene standarde socialne in okoljske učinkovitosti.

kozmetika comfort zone

Njihovo bistvo je “SKIN”- koža, na katero so osredotočeni, “SCIENCE”-znanost in znanstvene študije, ki jih vodijo k nenehnem izboljševanju in strmenju k odločnosti, “SOUL”-duša je njihova skrb za ljudi in svet okoli nas. Ukvarjajo se z ljudmi in ne le z njihovo kožo.

Njihove formulacije ne vsebujejo silikonov, parabenov, mineralnih olj, SLES, umetnih barvil, živalskih sestavin. Vsebujejo sestavine naravnega izvora, 100% veganske, masla in olja visoke kvalitete, napredne in inovativne sestavine, inovativne dostavne sisteme.

kozmetika comfort zone - nega obraza

Lepotni studio Amaia trenutno nudi linijo za nego obraza SACRED NATURE, ki je certificirana organska kozmetika. Organska nega je za suho, občutljivo in zrelo kožo. Pusta, izčrpana koža, ki potrebuje globinsko hranjenje, z anti-age učinkovinami ter varnimi, trajnostnimi formulacijami. Globinsko hranjenje kože, zaščitno delovanje, popravilo kožne bariere, izboljšanje elastičnosti, in vlažnost kože. Do 99% sestavin naravnega izvora. Visoko učinkovite formulacije so obogatena z naravnimi in organskimi sestavinami. Aktivne sestavine: buriti olje, izvleček budleje, Jakoba olje, karitejevo maslo.

Sprejem naročil

Mob. 040 835 644

E-mail: info@studio-amaia.si

Rezervacija termina

Dovolim, da uporabite moje podatke za namen priprave ponudbe, pogodbe in komunikacijo poslovnega sodelovanja. Prebral sem pogoje poslovanja in se z njimi strinjam.

Pogoje poslovanja si preberite tukaj.