Masaža obraza z pozitivnimi učinki na kožo povečuje prekrvavitev in pospešuje krvni obtok.

Imate stresno življenje?

Želite kaj spremeniti in se sprostiti?

Želite v vašem pogledu svežino in zdrav izgled?

V lepotnem studiu Amaia se želimo posvetiti tudi sproščujeočemu in zdravemu načinu življenja. Vemo da smo v času, ko se od nas veliko pričakuje če želimo biti uspešni in pri tem pozabljamo na nas same. V studiu smo vključili tudi sprostitvene storitve, kot je masaža obraza. Sproščujoča masaža obraza imajo poleg sproščujočega učinka tudi druge pozitivne učinke na kožo.

Učinek masaže obraza

Masaža obraza ima sproščujoči namen kot tudi izboljšati splošno stanje kože.  Z masažo obraza se pospeši prekrvavitev in s tem oskrba in nahranitev celic s kisikom. Izboljša se tudi limfni obtok in tako spodbudi da se iz telesa izločijo odpadne snovi. Pomaga tudi pri hitrejši regeneraciji tkiv, po operativnih posegih in ozdravljanju aken, krepi imunski sistem.

Pri nas ponujamo storitev “Masaža obraza” in:

  • Sproščujočo nego obraza,
  • Obrazni lifting,
  • Ročna limfna drenaža obraza.

Masaža obraza – postopek

Pri sproščujoči negi obraza se posvetimo negi obraza brez globinskega čiščenja, poudarek je na sproščeni masaži obraza. Sproščujoča masaža obnraza ima anti-stresni učinek, lahko se popolnoma sprostite in umirite, odmislite vse misli in se prepustite nežni glasbi. Zna se zgoditi da ob tem tudi malo zadremate kar pa je to samo pozitiven znak, ki se kaže v tem da ste se popolnoma sprostili.

masaza obraza

Obrazni lifting

Obrazni lifting je naravna metoda pomlajevanja. Izvaja se ročno, z naravnimi proizvodi;  je nevro-senzorična metoda stimulacije mišic. Z njim  sprostimo notranje napetosti. Obrazu vrnemo svežino, učvrstimo obrazne mišice in zmanjšamo gube.

S stimulacijo živčevja in akupunkturnih točk se uravnoveša tudi telesno in duševno stanje.  Po 12 terapijah se lahko v štirih mesecih učinek primerja z botoksom. Pri terapiji uporabljamo deviško hladno stiskano šipkovo olje.

Sprejem naročil

Mob. 040 835 644

E-mail: info@studio-amaia.si

Rezervacija termina

Dovolim, da uporabite moje podatke za namen priprave ponudbe, pogodbe in komunikacijo poslovnega sodelovanja. Prebral sem pogoje poslovanja in se z njimi strinjam.

Pogoje poslovanja si preberite tukaj.