Permanentno vihanje trepalnic ali »eyelash lifting« ali tudi keratinsko vihanje je nova metoda, ki se tudi imenuje naravno vihanje trepalnic s pomočjo profesionalne nege in keratina, ki omogoča naravni volumenski videz. Trepalnice podaljša in jih okrepi s tem pa vaše naravne trepalnice naredi glamurozne. Trepalnica se nahaja na zgornjem in spodnjem delu veke in preprečuje prehod tujkov, znoja, bakterij, prašnih delcev v oči. Imajo torej tudi zaščitno funkcijo in so pomemben del, brez katerih bi ogrožali svoje oko, zato je izjemnega pomena, da jih ohranjamo zdrave.

vihanje trepalnic

Permanentno vihanje trepalnic in barvanje

v Lepotnem Studiu Amaia vam poleg permenentnega vihanja trepalnic le-te še pobarvamo in na ta način dosežemo maksimalni naravni videz!

Vedno več žensk posega po naravnih metodah, ki imajo tudi dolgotrajnejši učinek. Poleg tega, da permanentno vihane trepalnic vaše trepalnice privzdvigne, jih s pomočjo barvili tudi pobarvamo in s tem še dodatno poudarimo vašo naravno dolžino. Glede na ostale metode jima permanentno vihanje trepalnice prednost, da ohranite svoj naraven videz, oči naredite bolj izrazne, pri tem pa jih ne poškodujete ali ogrožate.

Permanentno vihanje trepalnic ali »eyelash lifting« učinek traja približno 8 tednov in je primeren tudi za vse uporabnice očal ali kontaktnih leč. Postopek je neboleč, oblikovane trepalnice ne potrebujejo posebne dodatne nege. Vihanje trepalnic se lahko v Lepotnem studiu Amaia izvaja na vseh oblikah in dolžinah trepalnic, po postopku si lahko nanašate in odstranjujete make up ter maskaro kot običajno. Pri izvajanju postopka uporabljamo profesionalno nego, s katero je vaše zadovoljstvo zagotovljeno.

S ponavljanjem postopka se s pomočjo keratina učvrstijo tudi vaše naravne trepalnice. Nanos je vodoodporen, zato predstavlja idealno rešitev za poletne dni z naravno poudarjenim izgledom.

Permanentno vihanje trepalnic – postopek

Permanentno vihanje trepalnic zajema v prvi fazi čiščenje trepalnic, da odstranimo umazanijo, zasušene ostanke maskare, maščobo, ostanke kozmetičnih pripomočkov. Pri vihanju naravnih trepalnic uporabimo silikonske blazinice, katere namažemo s profesionalnim lepilom in jih namestimo na zgornjo veko. Nato na silikonsko blazinico privihamo naravne trepelnice in jih lepo razporedimo. Trepalnice so pripravljene na naravno vihanje zato nanesemo lifting losjon, nadaljujemo s fixing losjonom ter oba pustimo delovati 10 minut. V Lepotnem studiu Amaia vaše naravne trepalnice še pobarvamo, da dosežemo maksimalni naravni učinek.

Sprejem naročil

Mob. 040 835 644

E-mail: info@studio-amaia.si

Rezervacija termina

Dovolim, da uporabite moje podatke za namen priprave ponudbe, pogodbe in komunikacijo poslovnega sodelovanja. Prebral sem pogoje poslovanja in se z njimi strinjam.

Pogoje poslovanja si preberite tukaj.