Vzemite si čas zase, za svoje telo in dušo.

V Lepotnem studiu Amaia Vam dragim strankam nudimo najboljše storitve podkrepljene s strokovnostjo, profesionalnim pristopom in najkvalitetnejšimi proizvodi. Lepotni studio Amaia v svoji ponudbi nudi različne storitve: nege obraza, nege telesa, diamantni piling, manikure in pedikure, permanentno vihanje trepalnic, depilacije, strojno limfno drenažo, body wrapping ter kavitacijo.

V našem salonu za vas opravljamo depilacije z voskom ali s sladkorno pasto, nohte na rokah in nogah olepšamo z natančnim nanosom bodisi permanentnega laka ali običajnih lakov široke palete barvnih odtenkov.

Poslanstvo Lepotnega studia Amaia  je individualno posvečanje stranki, spoštovanje Vaše zasebnosti in pomoč pri negi Vašega telesa, poudarjanju Vaše naravne lepote ter Vaše zadovoljstvo in sproščenost ob odhodu iz salona.

Privoščite sebi in svojim najbližjim le najboljše – razvajanje v Lepotni studio Amaia.

Nimate ideje kaj podariti za darilo?

Kupite darilni bon v Lepotnem studiu Amaia in svojim najbližjim namenite pozornost, za katero Vam bodo hvaležni. Za vse dodatne informacije v zvezi z izdajo bona smo Vam na voljo na kontaktni številki.

Sprejem naročil

Mob. 040 835 644

E-mail: info@studio-amaia.si

Rezervacija termina

Dovolim, da uporabite moje podatke za namen priprave ponudbe, pogodbe in komunikacijo poslovnega sodelovanja. Prebral sem pogoje poslovanja in se z njimi strinjam.

Pogoje poslovanja si preberite tukaj.