Pedikura je profesionalna nega nog oz. stopal. Dandanes so naše noge vedno bolj obremenjene. Obremenitve,kot so prekomerna teža, nenehno vsakodnevno stanje na nogah, nepravilna obutev, razne aktivnosti nogam lahko povzročajo trdo kožo, otiščance, kurja očesa, žulje predvsem pa boleče in utrujene noge.

Najpogostejše težave pri nogah oz stopalih so trda razpokana koža, ki povzroča dodatne bolečine; kurja očesa in otiščanci ki nastanejo največkrat pri nepravilni, ozki obutvi; vraščeni nohti, ko se noht nepravilno izrašča bodisi zaradi nepravilno porezanih nohtov, poškodb,nepravilne obutve; določene osebe pa imajo tudi težave pri znojenju in luščenju stopal. Zato je potrebno našim nogam oz stopalom nuditi ustrezno nego.

pedikura

Pedikura – postopek

Pedikura je profesionalna nega nog oz. stopal. Pedikura se začne z namakanjem nog v kopeli, čiščenjem obnohtja, rezanjem nohtov, odstranitev trde kože s podplatov, oblikovanjem nohtov, glajenjem in tanjšanjem nohtov ter podplatov z brusilnim strojčkom. Po opravljenem negovalnem delu sledi tudi masaža stopala in premaz s hranljivo kremo. Na koncu Vam tudi svetujemo glede nadaljne nege nohtov v domačem okolju in podamo napotke o primerni obutvi.

V našem salonu se pedikura začne z namakanjem nog v zeliščni kopeli,ki poskrbi za utrujene noge in zmehča trdo kožo in nohte, čiščenjem obnohtja, rezanjem nohtov, odstranitev trde kože s podplatov, oblikovanjem nohtov, glajenjem in tanjšanjem nohtov ter podplatov z brusilnim strojčkom. Poskrbimo da rešimo tudi kakršnokoli drugo težavo na stopalih. Po opravljenem negovalnem delu sledi tudi masaža stopala in premaz s hranljivo kremo. Po opravljenem posegu Vam tudi svetujemo glede nadaljne nege nohtov v domačem okolju in podamo napotke o primerni obutvi.

V lepotnem studiu Amaia Vam nudimo:

  • pedikura,
  • pedikura z lakiranjem,
  • pedikura s permanentnim lakiranjem.

Najpogosteje se za pedikuro odločamo v spomladanskem času, preden začnemo nositi odprta obuvala. Pri raznih težavah bi se morali večkrat odločiti za pedikuro oz. nego nog; saj so naše noge pomemben člen v našem življenju.

Po želji stranke nohte tudi nalakiramo z navadnim lakom ali permanentnim lakom.

Pred vsako pedikuro je poskrbljeno da so inštrumenti oz pripomočki pravilno razkuženi in sterilizirani, pilice za enkratno uporabo kot je to zakonsko predpisano. S tem se zagotovi da preprečimo razna nalezljiva stanja kože in nohtov.

Sprejem naročil

Mob. 040 835 644

E-mail: info@studio-amaia.si

Rezervacija termina

Dovolim, da uporabite moje podatke za namen priprave ponudbe, pogodbe in komunikacijo poslovnega sodelovanja. Prebral sem pogoje poslovanja in se z njimi strinjam.

Pogoje poslovanja si preberite tukaj.