Permanentno lakiranje nohtov ali gelish lakiranje je končno rešitev za vse tiste, ki si želijo ohraniti svoje naravne nohte lepe, zdrave ob enem pa poskrbi da so vaši nohti nalakirani 3-4 tedne. Permanentno lakiranje nohtov je odlična rešitev aktivnim ženskam, ki zaradi svojega tempa življenja nimajo pretiranega časa, da bi si konstantno popravlale lak.  Te težavice so se pojavljale pri navadnem lakiranju, ko se je kaj hitro lak okrušil ali poškodoval noht.  Pri permanentnem laku teh težav ni, saj noht zaščiti, ojača in nam da lep naravni izgled.

Permanentno lakiranje nohtov in njegove prednosti

Permanentno lakiranje nohtov daje popolnoma naraven videz in nima negativnih posledic na nohte. Nohtov ne poškoduje, odstranjevanje pa je enostavno in hitro. Glavna prednost permanentnega lakiranja je, da je obstojnost »gelish laka« dolgotrajnejša (3-4 tedne) in da predstavlja za naravni noht zaščito in ne obremenitev.

Permanentno lakiranje nohtov – postopek

Če so vaši nohti poškodovani najprej poskrbimo za regeneracijo nohtov potem se šele odločimo za permanentni lak. Permanentno lakiranje nohtov omogoča poseben raznobarvni gelish lak, ki se nanaša s čopičem kot navadni lak in se suši v UV ali LED –lučki. Gelish lak noht odlično prekrije, zakrije nepravilnosti in zaščiti pred zunanjimi dejavniki. Po zaključenem lakiranju je lak posušen, tako da lahko še nahranimo obnohtno kožico z hranilnim oljem in zaključimo masažo rok s hranljivo masažno kremo. Če pa se laka naveličate ga lahko enostavno prelakirate z navadnim lakom in odstranite z navadnim odstranjevalcem laka brez da bi poškodovali permanentni lak.

permanentno lakiranje

Odstranjevanje permanentnega laka je enostavno in brez poškodb. Razmoči se ga s posebnim odstranjevalcem katerega pustimo na nohtu 10 minut. Po 10 min se lak enostavno odlušči in noht samo še spoliramo.

Sprejem naročil

Mob. 040 835 644

E-mail: info@studio-amaia.si

Rezervacija termina

Dovolim, da uporabite moje podatke za namen priprave ponudbe, pogodbe in komunikacijo poslovnega sodelovanja. Prebral sem pogoje poslovanja in se z njimi strinjam.

Pogoje poslovanja si preberite tukaj.