S podaljševanjem trepalnic si zagotovite lepe, daljše in gostejše trepalnice. V studiu Amaia podaljšujemo trepalnice s profesionalnimi podaljški London lash pro. Trenutno je na voljo tehnika 1:1, kar pomeni, da se na vsako posamezno naravno trepalnico pričvrsti svilen podaljšek, ki je prevsem naravnega videza. Naravnih trepalnic pri tem ne poškodujemo.

Podaljševanje trepalnic je neboleč postopek, traja cca. 1,5- 2 uri. Na voljo je različna dimenzija trepalnic, različna debelina in njihova ukrivljenost. Vsako stranko se obravnava individualno, tako da se izbere pravilna kombinacija trepalnic. Podaljševanje je primerno tako za stranke, ki uporabljajo leče ( pred podaljševanjem leče odstranimo) .

podaljsevanje trepalnic

Navodila za nego trepalnic po podaljševanju

  1. Ne močite trepalnic naslednjih 24h po vsakem obisku, da se lepilo v celoti strdi.
  2. Ne izpostavljajte trepalnic visoki vlagi 48h (ne vroč tuš, savna, parna kopel).
  3. Izogibajte se solariju 48h.
  4. Izogibajte se oljem in mastnim kremam v predelu oči. Ne nanašajte pudra na veke. Ob stiku s temi izdelki se bo lepilo začelo mehčati in povzročilo izpad trepalnic.
  5. Ne spite z obrazom v blazini.
  6. Ne uporabljajte maskare in eye-linerja.
  7. Preprečite vnetje oči z rednim čiščenjem trepalnic z vodo, lahko micelarno raztopino ali brezoljnim odstranjevalcem make-upa.
  8. Ne dotikajte se oči. Drgnjenje in mencanje lahko povzroči prezgodnjo izgubo naravnih trepalnic in nastanek lukenj.
  9. Ne trajnajte in barvajte trepalnic.
  10. Ne uporabljajte klešč za vihanje trepalnic, saj bodo poškodovale lepilo.

Sprejem naročil

Mob. 040 835 644

E-mail: info@studio-amaia.si

Rezervacija termina

Dovolim, da uporabite moje podatke za namen priprave ponudbe, pogodbe in komunikacijo poslovnega sodelovanja. Prebral sem pogoje poslovanja in se z njimi strinjam.

Pogoje poslovanja si preberite tukaj.